Event Denktank KlimaatAdaptatie Vlaanderen, 14 december 2017

  • 13 oktober 2017

SAVE THE DATE: happening van Denktank KlimaatAdaptatie Vlaanderen

„Learning  by doing” voor een klimaatbestendig Vlaanderen

Wilt u een stand van zaken over klimaatadaptatie in Vlaanderen? Wordt u graag geïnspireerd door praktijkvoorbeelden uit binnen- en buitenland? Verneemt u graag de aanbevelingen van de Denktank KlimaatAdaptatie Vlaanderen aan de Vlaamse regering? Hou dan zeker donderdagnamiddag 14 december 2017 vrij voor de ‘adapt for life’-happening in het Brusselse Tour & Taxis.

'Adapt for life!’ is ook de unieke kans om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het Vlaamse bedrijfsleven, kennisinstellingen, belangenorganisaties, geëngageerde burgers en overheden.

De happening is gratis, maar het aantal deelnemers beperkt. Schrijf u hier nu al in, een gedetailleerd programma volgt eind oktober 2017. 

 

De Denktank KlimaatAdaptatie Vlaanderen (DKA-V) werd opgericht door de Vlaamse Overheid, departement Omgeving in het kader van het Vlaams Adaptatieplan en bestaat uit experten van overheden, bedrijven, middenveldorganisatie en kennisinstellingen. Doel is het formuleren van een breed gedragen antwoord op de klimaatverandering.